Zdravo stopalo

 

Home Aloe Arborescens Cordyceps Aloe Vera Aronija Kineska datulja Ekstrakt lista masline Narudžbe Čaj od Nima Mumyo Himalajska sol Ulje crnog kima Ulje konoplje Zdravo stopalo Ljekovito blato

   

Upoznajte trenutno najtraženije  prirodne eliksire .

Cordyceps
 

Originalni kineski Cordyceps. Gljiva sa kineskog dvora poznata kao Božji talisman. jedno od najačih sredstava za prirodnu  regulaciju imuniteta u svijetu i poboljšanje zdravlja.

 

 

Aloe Arborescens

Preparat od Aloe Arboresens napravljen prema recepturi oca Romana Zaga. Kao i knjigu:

 

 

Sok od Aronije

Sok od Aronije super voća.

 

 

Zdrava stopala

Predstavljamo vam vrhunsku višenamjensku obuću za zdravija stopala.  Različitost Grey obuće je u zračnom potplatu i biljnom štavu kože.

Višenamjenska funkcija GREY obuće:

  • Sprečavanje formiranja ravnih tabana
  • Amortizacija težine tijela
  • Sprječava deformacije stopala
  • Sprječava proširenja na venama
  • Raspoređuje težinu tijela na cijelo stopalo
  • Smanjenje natisaka, riješavanje problema kurjih očiju, trn u peti, prestanak pečenja tabana
  • Bolja cirkulacija, smanjenje umora u nogama
Sve ove pojave vezuju se za dugo stajanje i hodanje, povećanu tjelesnu težinu, kronični reumatizam i bubrežna oboljenja, dijabetičko stopalo, te neprikladnu obuću.

Sistem formiranja gazišta:

Ideja proizvoda Grey je imitacija hoda po pijesku. Gazište je ispunjeno zrakom i prilikom hoda se formira tako da podboči uzdužne i poprečne svodove i raspoređuje težinu tijela na cijelo stopalo. Na taj način stvarate svoj otisak u gazištu i dobivate svoju jedinstvenu obuću, baš kao da ste je radili po mjeri.
Kad je težina tijela ravnomjerno raspoređena na cijelo stopalo, mijenja se i statika cijelog našeg organizma i vraćamo se u položaj kako bismo trebali hodati.
Uslijed takvog rasterećenja stopala, smanjuju se, do u potpunosti uklanjaju problemi trna u peti, kurjih očiju, natisaka, bolnih i teških nogu, pojačava se cirkulacija, smanjuje naticanje nogu, pečenje vena…

 

   

Koža prerađena biljkama:

Koža od koje je izrađena obuća je prerađena na starinski način, biljkama (tzv. Vegetabil štav kože), bez upotrebe kroma koji se danas upotrebljava u 90% postupaka prerade kože. Upravo zbog biljaka u koži (od kojih su mnoge ljekovite i koriste se u liječenju problema s venama kao što je kesten) u Grey obući se smanjuje do eliminira pečenje tabana, gljivična oboljenja i neugodan zadah stopala.

 

 

   

                                                            

           

 

Preporučamo i vodeće preparate na bazi kineske tradicionalne medicine

Aparati za bezbolnu akupunkturu, Vejkan, Kordiceps, vodeći kineski čajevi, Holikan, Ikan,  ...

 

VODIČ KROZ ALTERNATIVU

 

Pročišćivač voća i povrća

 

Uklonite pesticide i druge otrove sa voća i povrća , hormone i antibiotike iz mesa, neugodne mirise iz odjeće, obuće i prostora, očistite vodu i obogatite je kisikom...

tiens zdravlje

 

 

Higijenski ulošci

sa kisikom i negativnim ionima

 

 

Impotencija

 

Festival zdravlja

Degustacija kineskih čajeva,  Degustacija ozonirane vode. Hodanje po masažnom tepihu, korištenje aparata za bezbolnu akumpukturu...