Ozonator

 

Home Up Aloe Arborescens Cordyceps Aloe Vera Aronija Kineska datulja Ekstrakt lista masline Čaj od Nima Mumyo Himalajska sol Ulje crnog kima Ulje konoplje Zdravo stopalo Ljekovito blato

   

Upoznajte trenutno najtraženije  prirodne eliksire .

Cordyceps
 

Originalni kineski Cordyceps. Gljiva sa kineskog dvora poznata kao Božji talisman. jedno od najačih sredstava za prirodnu  regulaciju imuniteta u svijetu i poboljšanje zdravlja.

 

 

Aloe Arborescens

Preparat od Aloe Arboresens napravljen prema recepturi oca Romana Zaga. Kao i knjigu:

 

 

Sok od Aronije

Sok od Aronije super voća.

 

 

Ozonator  -  pročišćivač voća i povrća

Tiensova treća generacija ekološkog pročišćivača za voće i povrće upotrebljava jedinstvene funkcije kisika-3 (ozona) u modernom životu integrirajući principe mikrobiologije, elektronike i mehanike. Zagađenje okoliša i smog negativno utječu na ljudsko zdravlje i kvalitetu života. Uređaj odstranjuje bakterije i nečistoće, uklanja neugodne mirise te pročišćava vodu i zrak, tako da je nezamjenjiv u modernoj obitelji i uredima. 
 • Uklanjanje otrova iz voća i povrća, rastavljanje mesnih hormona i produljenje roka trajanja.
  Nakon uključenja, stavite spravljač pjene na dno posude s vodom. Tako ćete ukloniti preostale pesticide i katalizatore iz voća i povrća, mesne antibiotike i hormone. Korištenjem ovog uređaja, ribe, škampi i školjke bit će oslobođene neugodnog ribljeg mirisa, opasnih bakterija i antibiotika, pa meso postaje elastično i ukusno. Nakon što je očišćeno ovim uređajem, voće i povrće ne gubi hranjivu vrijednost.

 • Čišćenje i sterilizacija stroja za pranje posuđa, bočica, ručnika i odjeće
  Nakon stavljanja posuđa i ostalih predmeta u posudu, stavite spravljač pjene u vodu te dodajte malo deterdženta. Poslije 15 minuta, nema više bakterija i predmeti su kao novi. Ako su bočice, četkice za zube i drugi predmeti u vodi 10 minuta, spriječena je zaraza hepatitisom i drugim bolestima.

 • Pročišćavanje pitke vode i pravljenje mineralne
  Nakon 10 minuta djelovanja u vodi, spravljač pjene može ukloniti preostali klor iz vode, sterilizirati vodu, rastaviti teške metale i anorganske tvari. Voda je pitka 20 minuta nakonisključenja uređaja.

 • Uklanjanje bakterija, povećanje kisika i spriječavanje patoloških promjena u akvariju
  Direktno stavite spravljač pjene u akvarij i molekule ozona ulaze u vodu te oslobađaju kisik. Ovo može ukloniti bakterije, oksidirati nečistoće i spriječiti ribu od truljenja.

 • Uklanjanje mirisa iz novouređenih prostorija i namještaja
  Ovaj uređaj može efikasno ukloniti štetne plinove sa novog namještaja i iz novouređenih prostorija, kao što su formaldehid i miris boje. Smanjuje iritaciju kod čovjeka te efikasno održava dišno i psihičko zdravlje. Kad zatvorite vrata i prozore uvijek uključite uređaj na 30 minuta, ljudi smiju ući u prostoriju tek 15 minuta nakon isključenja.

 • U barovima, frizerskim salonima, blagovaonicama, bolnicama, klinikama
  Osvježava zrak, odstranjuje neugodne mirise, uništava bakterije, spriječava zaraze. Odstranjuje smrad cigareta, tepiha, dekoracija, alkohola, bolesti i lijekova. Osvježava zrak, uravnotežuje simpatikus i parasimpatikus te ubrzava oporavak bolesnika.

 • Čišćenje zraka u kuhinjama
  Izbacuje ugljikov monoksid. Uklanja neugodne mirise iz ormara, hladnjaka i kante za smeće. Uklanja otrovne plinove uključujući toulen, etanol, ugljikov monoksid te sumporov dioksid i oksid.

 • Uklanjanje neugodnih mirisa kućnih ljubimaca i kante za smeće
  Neugodni mirisi od kućnih ljubimaca lako se mogu ukloniti korištenjem ovog uređaja. S obzirom da komarci, muhe i žohari jednostavno mogu doći do kante za smeće preporuča se korištenje ovog uređaja, spriječit će njihovo razmnožavanje i osvježit će zrak.

 • Uklanjanje bakterija s odjeće
  Nakon što stavite odjeću u ormar, uključite ovaj uređaj na 10 minuta, no nemojte u potpunosti zatvoriti vrata ormara. Odjeća će biti čišća, bakterije uklonjene i biti će spriječena pojava plijesni. Preporučljivo je za donje rublje, ručnike i dječje igračke.

Specifikacija proizvoda

Naziv uređaja Pročišćivač voća i povrća
Model TR-YCA
Određen napon 220V
Određena jačina 15W
Određene frekvencije 50Hz
Maksimalno podešenje trajanja 40 minuta
Maksimalna količina izlaska ozona 150mg/h~20%
Vijek trajanja ozonske cjevčice  Više od 10000 hs

Detaljnije o pročišćivaču pogledajte na: www.ozonator.savjeti.biz

                                                            

           

 

Preporučamo i vodeće preparate na bazi kineske tradicionalne medicine

Aparati za bezbolnu akupunkturu, Vejkan, Kordiceps, vodeći kineski čajevi, Holikan, Ikan,  ...

 

VODIČ KROZ ALTERNATIVU

 

Pročišćivač voća i povrća

 

Uklonite pesticide i druge otrove sa voća i povrća , hormone i antibiotike iz mesa, neugodne mirise iz odjeće, obuće i prostora, očistite vodu i obogatite je kisikom...

tiens zdravlje

 

 

Higijenski ulošci

sa kisikom i negativnim ionima

 

 

Impotencija

 

Festival zdravlja

Degustacija kineskih čajeva,  Degustacija ozonirane vode. Hodanje po masažnom tepihu, korištenje aparata za bezbolnu akumpukturu...