Himalajska sol

 

Home Aloe Arborescens Cordyceps Aloe Vera Aronija Kineska datulja Ekstrakt lista masline Narudžbe Čaj od Nima Mumyo Himalajska sol Ulje crnog kima Ulje konoplje Zdravo stopalo Ljekovito blato

   

Upoznajte trenutno najtraženije  prirodne eliksire .

Cordyceps
 

Originalni kineski Cordyceps. Gljiva sa kineskog dvora poznata kao Božji talisman. jedno od najačih sredstava za prirodnu  regulaciju imuniteta u svijetu i poboljšanje zdravlja.

 

 

Aloe Arborescens

Preparat od Aloe Arboresens napravljen prema recepturi oca Romana Zaga. Kao i knjigu:

 

 

Sok od Aronije

Sok od Aronije super voća.

 

 

Himalajska sol

Himalajska sol najčišća je sol na Zemlji. Podrijetlom je iz pramora, nezagađenog ekosustava staroga više od 250 milijuna godina. Svojom savršenom kristalnom strukturom i sastavom – sadrži 84 minerala i elementa u istom omjeru u kojem se nalaze i u našem organizmu – pomaže tijelu i živčanome sustavu postizanje ravnoteže i pomlađujućega učinka, obnavljajući tekućine i nadopunjujući zalihe elektrolita.

Kopa se u podnožju Himalaje i melje ručno kako bi se sačuvale sve vrijednosti i dale joj posebnu ulogu opisanu imenom KRALJEVSKA SOL.

Uporaba: umjesto kuhinjske soli – za začinjanje hrane, terapeutske napitke i kupke.

 

 

Na internetu o ovoj soli se može naći sljedeće:

 

Kao kuhinjska sol

 

Snabdijeva tijelo sa svim bitnim mineralima i mineralima u tragovima. Regulira metabolizam vode kroz vaše tijelo. Regulira kiselost stanica, posebno moždanih. Regulira razinu šećera u krvi i smanjuje stope starenja. Pomaže u proizvodnji hidroelektrične energije u stanicama vašeg tijela. Poboljšava apsorpciju čestica hrane kroz vaš crijevni sustav. Pomaže pri čišćenju sluzi i šlajma iz pluća – osobito korisno kod astme i cističnih fibroza. Djeluje kao jak prirodni antihistaminik i pomaže pri čišćenju sinusa. Sprječava grčenje mišića i pomaže održavanje mišićnog tonusa i čvrstoće. Učvršćuje vaše kosti, te sprječava nastanak osteoporoze. Regulira vaš san "PRIRODNI  JE HIPNOTIK". Održava vašu seksualnost i  libido. Sprječava širenje vena na vašim nogama i bedrima. Stabilizira nepravilne otkucaje srca – spojena s vodom važna je za regulaciju krvnog tlaka. Povećava vodljivost u živčanim stanicama te na taj način poboljšava komunikaciju i obradu informacija. Uklanja suhi kašalj – stavite malo soli na jezik. Pomaže u liječenju emocionalnih poremećaja. Čuva serotonina i melatonina, poznati antidepresiv neurotransmiteri. Pomaže bubrezima izlučiti višak kiselosti u mokraći. Djeluje kao antistresni regulator. Zaustavlja višak proizvodnje sline.

 

 Sol je na lošem glasu. Iako je tvar koju naše tijelo treba da bi funkcioniralo, previše soli ili kriva vrsta može prouzročiti probleme. Kao što nova istraživanja pokazuju sol se također povezuje sa nedostatkom kalcija i osteoporozom, zadržavanje tekućine u organizmu, dobivanje na težini, čirevima na želucu i raku želuca. Činjenice iz kliničkih istraživanja koje su proglasile sol kao krivca za spomenute tegobe i bolesti, odnose se na rafiniranu, prerađenu i kemijski obrađenu kuhinjsku sol i rafiniranu morsku sol, dok se to ne tiče Himalajske kristalne soli.

Crna sol

Dolazi iz Indije gdje je zovu KALA NAMAK. Bogata je željezom, koje joj daje specifičnu boju. Prema Ayurvedi, tradicionalnoj indijskoj medicini, crna se sol preporučuje onima koji imaju povišeni krvni tlak, kod "dijeta s malo soli", protiv nadutosti i žgaravice, te kao afrodizijak. Služi za soljenje i začinjanje mnogih jela, posebno u južnoazijskoj kuhinji, a nezamjenljiva je u vegetarijanskom omletu od tofua, vegetarijanskoj "salati od jaja" i grickalicama. Ima sumporasti miris na tvrdo kuhana jaja.

 

 

   

                                                            

           

 

Preporučamo i vodeće preparate na bazi kineske tradicionalne medicine

Aparati za bezbolnu akupunkturu, Vejkan, Kordiceps, vodeći kineski čajevi, Holikan, Ikan,  ...

 

VODIČ KROZ ALTERNATIVU

 

Pročišćivač voća i povrća

 

Uklonite pesticide i druge otrove sa voća i povrća , hormone i antibiotike iz mesa, neugodne mirise iz odjeće, obuće i prostora, očistite vodu i obogatite je kisikom...

tiens zdravlje

 

 

Higijenski ulošci

sa kisikom i negativnim ionima

 

 

Impotencija

 

Festival zdravlja

Degustacija kineskih čajeva,  Degustacija ozonirane vode. Hodanje po masažnom tepihu, korištenje aparata za bezbolnu akumpukturu...