Aloe Vera sok

 

Home Up Aloe Arborescens Cordyceps Aronija Kineska datulja Ekstrakt lista masline Narudžbe Čaj od Nima Mumyo Himalajska sol Ulje crnog kima Ulje konoplje Zdravo stopalo Ljekovito blato

   

Upoznajte trenutno najtraženije  prirodne eliksire .

Cordyceps
 

Originalni kineski Cordyceps. Gljiva sa kineskog dvora poznata kao Božji talisman. jedno od najačih sredstava za prirodnu  regulaciju imuniteta u svijetu i poboljšanje zdravlja.

 

 

Aloe Arborescens

Preparat od Aloe Arboresens napravljen prema recepturi oca Romana Zaga. Kao i knjigu:

 

 

Sok od Aronije

Sok od Aronije super voća.

 

ALOE VERA ČISTI SOK

 


Sastav:
Nerazrijeđen hladno prešani sok biljke Aloe vera (Aloe barbadensis Miller), standardiziran na minimalno 7 grama mukopolisaharida u 1 litri čistoga soka, 99,8%.
Pomoćne tvari otisnute su na ambalaži.Svojstva i djelovanje:
Aloja sadrži oko 200 biološki aktivnih komponenti čije se djelovanje međusobno nadopunjuje (enzimi, vitamini, minerali, esencijalne aminokiseline, antrakinoni...). Svježe biljke sadrže značajne količine mukopolisaharida različitih dužina lanaca koji su sastavljeni od molekula manoze i glukoze. Ovisno o dužini lanaca djeluju snažno protuupalno, posebno na probavni sustav, reguliraju razinu šećera u krvi, štite od štetnog djelovanja slobodnih radikala, djeluju preventivno na razvoj ateroskleroze i imaju imunostimulativni učinak. Snažno antibakterijsko, antivirusno i antifungalno djelovanje aloje dokazano je brojnim studijama. Sok ima blagotvorne učinke na probavni sustav: stimulira motilitet crijeva, regulira pH želučanog soka i potiče probavne procese.

Namjena:
Za postizanje adekvatnog imunološkog odgovora kod akutnih ili kroničnih infekcija i raznih upalnih stanja. Zbog bogatstva hranjivih sastojaka i snažnog antioksidativnog djelovanja sok se preporučuje radi bržeg oporavka organizma.

Naèin primjene:
Uzimati oko 25 ml soka, 1 - 3 puta na dan. Za doziranje koristiti priloženu mjericu na zatvaraču. Prije upotrebe protresti. Sok se može uzimati čist, a još bolje kao napitak, razblažen u vodi, voćnom soku ili čaju. Preporučuje se sok razrijediti u omjeru 1:5. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku, a sadržaj utrošiti u roku od mjesec dana.

Napomena:
Sok je potpuno prirodan, proizveden od biljaka uzgojenih bez upotrebe pesticida i fertilizatora. Nije pasteriziran, ne sadrži zaslađivače, umjetne arome niti boje. Sok ne sadrži gorke tvari i aloin (sastojak biljke s laksativnim učinkom). Prikladan je za dijabetičare.

Mjere opreza
Sokove od aloje ne treba preporučiti trudnicama, dojiljama niti djeci mlađoj od 5 godina.
Ne treba prekoračiti preporučenu dnevnu dozu od 75 ml .


Boca, 500 ml i 1000 ml

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                            

           

 

Preporučamo i vodeće preparate na bazi kineske tradicionalne medicine

Aparati za bezbolnu akupunkturu, Vejkan, Kordiceps, vodeći kineski čajevi, Holikan, Ikan,  ...

 

VODIČ KROZ ALTERNATIVU

 

Pročišćivač voća i povrća

 

Uklonite pesticide i druge otrove sa voća i povrća , hormone i antibiotike iz mesa, neugodne mirise iz odjeće, obuće i prostora, očistite vodu i obogatite je kisikom...

tiens zdravlje

 

 

Higijenski ulošci

sa kisikom i negativnim ionima

 

 

Impotencija

 

Festival zdravlja

Degustacija kineskih čajeva,  Degustacija ozonirane vode. Hodanje po masažnom tepihu, korištenje aparata za bezbolnu akumpukturu...