Aloe Arborescens

 

Home Aloe Arborescens Cordyceps Aloe Vera Aronija Kineska datulja Ekstrakt lista masline Narudžbe Čaj od Nima Mumyo Himalajska sol Ulje crnog kima Ulje konoplje Zdravo stopalo Ljekovito blato

   

Upoznajte trenutno najtraženije  prirodne eliksire .

Cordyceps
 

Originalni kineski Cordyceps. Gljiva sa kineskog dvora poznata kao Božji talisman. jedno od najačih sredstava za prirodnu  regulaciju imuniteta u svijetu i poboljšanje zdravlja.

 

 

Aloe Arborescens

Preparat od Aloe Arboresens napravljen prema recepturi oca Romana Zaga. Kao i knjigu:

 

 

Sok od Aronije

Sok od Aronije super voća.

 

 

Aloe Arborescens

Aloe Arborescens je masna biljka južnoameričkog porijekla, pripada obitelji Liliace. Između 250-300 različitih vrsta aloje, do danas poznatih, upravo je ona zbog svojih aktivnih komponenti privukla najviše pažnje od strane znanstvenika.

Aloe Arborescens  je biljka poznata po svojim višestrukim svojstvima, od kojih izdvajamo stimuliranje imunološkog sistema, zaštitu gastroenteralnog trakta, svojstvo pročišćavanja i detoksikacije kompletnog organizma, te regulacija crijevne mikroflore.

 

Pojačajte učinkovitost Aloe Arborescens primjenom Cordycepsa

 

Ne preporuča se trudnicama, dojiljama, dijabetičarima i djeci do 3 godine.

 

Također možete nabaviti i knjigu:

"OD RAKA SE MOŽE OZDRAVITI"
(Providentia, Split 2006.)

Otac Romano Zago (OFM) rođen je 1932. godine u Brazilu. Za vrijeme boravka u župi Sv. Antuna u Brazilu prvi put je testirao svoj recept na bazi aloe arborescens na teškim bolesnicima oboljelim od raka i drugih degenerativnih bolesti koji su potom ozdravili.

Međunarodni uspjeh svog recepta ubrzo je doživio u Izraelu gdje su se od 1991. godine počela događati nebrojena ozdravljenja. Uskoro je njegov recept obišao pet kontinenata. U ovoj knjizi o. Romano Zago iznosi detaljan prikaz kako je došao do njega i kako uz pomoć  ove jednostavne formule možemo pomoći sebi i svojim bližnjima. U knjizi se također nalaze brojna svjedočanstva o ozdravljenju i mišljenja stručnih osoba iz područja medicinskih znanosti. Ovaj mali priručnik jednostavno govori kako se na ekonomičan način možemo boriti protiv raka i drugih bolesti bez lijekova i nuspojava. Ovaj prirodni lijek svatko može pripraviti u svojoj kućnoj ljekarni ne samo kao pomoć u borbi protiv raka nego i kao učinkovito sredstvo za jačanje imuniteta.

Aloa arborescens čisti organizam uklanjajući otrove i štetne utjecaje kojima se izlažu osobe koje se podvrgavaju radioterapiji, kemoterapiji ili drugim srodnim terapijama. Postoji mnogo vrsta aloje koje se tradicionalno koriste u farmaceutskoj industriji a od tipa aloe arborescens također razlikujemo dvadesetak varijanti. Zato je prije nego se odlučimo sami pripraviti ovaj recept važno prepoznati koja je to biljka u prirodi.

Osim toga, poželjno je da osoba koja se odluči za alojinu terapiju ne konzumira meso ni mesne proizvode. To je zato jer rak živi poput parazita u živim bićima, u mesnom tkivu.

Izvaci iz Knjige:

Sestra Arcangela iz Rima, oboljela od raka koji je već metastazirao, uzimala je naš preparat 75 dana bez prekida , iako je bila upućena u važnost pauze od najmanje tjedan dana nakon što završi prvu dozu, Rekla je kako je postupila obuzeta očajem u grčevitoj potrazi za nečim što bi je ozdravilo.  Rezultat potpuno ozdravljenje od raka.

 

Girolama Giacomo iz Monreala U palermu, Italija, koji je bolovao od raka na jetri i kojemu je preostalo am nekoliko dana života, uzima po veliku količinu preparata svaki dan, već dvije godine.  To mu je jedini način da kontrolira bolest, iako je ne uspijeva iskorijeniti niti podvostručenjem doza(to je već probao)

 

Otac Vincente Lanello, OFM, gvardijan Samostana Isusovog Bičevanja u Jeruzalemu, izvan sebe je. Njegova sestra u okolici Napulja čini "čuda" primjenjujući "formulu oca Romana Zaga2. Ozdravila je gospođu koja je imala rak na mozgu, još jednu od raka na grlu i jednog gospodina koji je bolovao od raka kostiju.

 

Karolina , trogodišnja kćer Rite i Paola iz Firence, Italija, ima leukemiju: Iako je primala kemoterapiju, uzela je dozu preparata Aloje.  Vrijednosti su pale sa 70 na 3%.. Lječnici objašnjavajući to roditeljima  rekli su: "Prije liječenja u Karolinu organizmu bila je prava pustinja, sada se pojavilo gusto raslinje i simptomi bolesti skoro su nestali".  Zadnji nalazi pokazali su da je Karolina ozdravila.

Cijena knjige : 85,00 Kn

 

Pojačajte učinkovitost Aloe Arborescens primjenom Cordycepsa


 

                                                            

           

 

Preporučamo i vodeće preparate na bazi kineske tradicionalne medicine

Aparati za bezbolnu akupunkturu, Vejkan, Kordiceps, vodeći kineski čajevi, Holikan, Ikan,  ...

 

VODIČ KROZ ALTERNATIVU

 

Pročišćivač voća i povrća

 

Uklonite pesticide i druge otrove sa voća i povrća , hormone i antibiotike iz mesa, neugodne mirise iz odjeće, obuće i prostora, očistite vodu i obogatite je kisikom...

tiens zdravlje

 

 

Higijenski ulošci

sa kisikom i negativnim ionima

 

 

Impotencija

 

Festival zdravlja

Degustacija kineskih čajeva,  Degustacija ozonirane vode. Hodanje po masažnom tepihu, korištenje aparata za bezbolnu akumpukturu...